Πληροφορίες αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΉ:

Οι παραγγελίες μπορούν να λάβουν 24-36 ώρες για να επεξεργαστεί. Όταν η παραγγελία σας θα λάβετε ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την καταδίωξη του αριθμού αποστολής. Όλα τα πρότυπα παράδοσης αρχίζουν όταν λάβετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν η κράτηση γίνεται μετά την 15:00 ΚΣΑ την Παρασκευή ή κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το νωρίτερο, θα στείλουμε είναι η Δευτέρα.


"Standard" Παράδοση

Εκτός κι αν ζητούνται μια ταχεία υπηρεσία, θα πρέπει η εντολή έρθει σύντομα από την στιγμή που θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης ναυτιλίας.

Παράδοση σε ταχυδρομικές παραγγελίες δεν θα σταλούν σε ένα γραμματοκιβώτιο. Όλες οι παραγγελίες πρέπει να έχει μια έγκυρη διεύθυνση Box μη-ΠΟ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε περίπτωση επιστροφής σωστά στοιχεία για την επιστροφή: Οι στέλνοντας και διαχειριζόμενες δαπάνες δεν είναι πληρωτέες. Εμείς δεν καλύπτουν το κόστος αποστολής των επιστροφές ή τις ανταλλαγές του πακέτου σωστή σειρά, θα είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης. Επιπλέον, σας συνιστούμε να προσθέσετε την παρακολούθηση και την ασφάλιση για τη δική σας προστασία, καθώς δεν μπορούμε να είμαστε αρμόδιοι για τις χαμένες αποστολές ή κρατούνται από τις τελωνειακές.

Όλα τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση αποστολής που σας στέλνουμε, αν δεν είναι η σωστή διεύθυνση, δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις ζημίες που προκύπτουν από την υπόθεση.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Λόγω του γεγονότος ότι τα προϊόντα μας που αγοράστηκαν μέσω του Διαδικτύου, δεν μπορεί να ελεγχθεί εκ των προτέρων και αγοράζονται ιστοσελίδα αόρατο, έχουμε αναπτύξει την ακόλουθη πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών. Φυσικά ελπίζουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με την επιλογή σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την επιλογή σας, την επιστροφή μας και συναλλαγματική πολιτική ως εξής:


Επιστροφές:

Τα στοιχεία μπορούν να επιστραφούν για επιστροφή ή μια ανταλλαγή με 7 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής. Αλλά ο λόγος για την επιστροφή που προκαλείται από τον εαυτό σας (π.χ., το μέγεθος, το χρώμα που θα επιλέξετε), δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Επιστροφές μπορούν να σταλούν μέσα σε 7 ημέρες από την παραλαβή, όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ και στο νέο όρο. Όλα τα επιστρεφόμενα δέματα πρέπει να είναι ασφαλισμένο. Όσο για την επιστροφή σωστά στοιχεία για επιστροφή: Όλα τα επιστρεφόμενα στοιχεία υπόκεινται σε 5% τέλος επεξεργασίας τράπεζα και τα έξοδα αποστολής. Οι αγοραστές είναι πάντα υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής. Sepcial περιστάσεις μπορεί να απαιτήσει συνεργασία με την εταιρική τους επιχειρηματικούς εταίρους. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας.


Για Ανταλλαγές:

Δεχόμαστε μόνο τις ανταλλαγές νέων και τα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν ποτέ με όλα τα αξεσουάρ και τη συσκευασία. Παρακαλούμε να στείλετε πίσω τα αγαθά μέσα σε 7 ημέρες από την παραλαβή. Όλες ποσοστό επιστροφής συσκευασίες πρέπει να είναι ασφαλισμένο, οι ανταλλαγές θα σταλεί μέσα σε 5-7 ημέρες μετά από την παραλαβή της επιστροφής. Οι αγοραστές είναι πάντα υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής.


Σημαντικό μήνυμα:

1. Παρά το γεγονός ότι παρέχουμε 100% ταλαιπωρία ελεύθερη πολιτική επιστροφής, λαμβάνοντας υπόψη το χρόνο και τα χρήματα που καταναλώνουν, θα εκτιμήσουν σίγουρα αν μπορείτε να κάνετε όλες τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας σαφές πριν από την παραγγελία σας.

2. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας για να αποκτήσετε τη διεύθυνση επιστροφής.

3. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για χάσει αν χάσει επιστρεφόμενη συσκευασία κατά τη μεταφορά, θα πρέπει να έχετε την πρωτότυπη απόδειξη ταχυδρομείο κατέχει να ζητήσει αποζημίωση.