admin


αρχική σκέψη Della Valle ήταν ότι οι άνθρωποι χρειάζονται ένα καλοφτιαγμένο παπούτσι που ήταν τόσο όμορφο όσο ήταν άνετο, που θα μπορούσε να φορεθεί για casual, εκλεπτυσμένο και επαγγελματική ρυθμίσεις ίδια. Ανέπτυξε μια έννοια που τελικά εξελίχθηκε στο παπούτσι ξέρουμε και αγαπάμε σήμερα, με το εμπορικό σήμα 133 από καουτσούκ βότσαλα.

Μια επιβράδυνση στον τομέα του τουρισμού και αδύναμη καταναλωτικές δαπάνες στην αγορά πολυτελών, μαζί με ικανοποιητική επίδοση στην κατηγορία δερμάτινα προϊόντα της, πλήγμα έσοδα SpA Tod του κατά τους πρώτους εννέα μήνες του έτους. Για την περίοδο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, οι ενοποιημένες πωλήσεις μειώθηκαν κατά 3,7 τοις εκατό, σε € 757,7 εκατομμύρια, ή 841 εκατ $, σε σύγκριση με € 786.900.000, ή 873.400.000 $, το πρώτο εννιάμηνο του 2015.


Κομψή και λιτή πολυτέλεια, η επιδίωξη της τελικής γεύσης, η αξιοζήλευτη υφή, είναι μακροπρόθεσμα εικονική χαρακτηριστικά Tod του, η οποία είναι ο λόγος για τον Tod του είναι σε θέση να έχουμε τόσους πολλούς πιστούς οπαδούς.

Αν η άσκηση κορυφαίες μάρκες πολυτελείας είναι μια ματαιοδοξία, η ματαιοδοξία των TOD'S αξίζει, είναι τέλειο και βαθύ, επειδή το χαμηλό-κλειδί και να είναι σε θέση να ξεφύγουν από τους παραχαράκτες παρακολούθησης κιτς? Επίσης, συμμετοχή και πρακτική, είναι σε θέση να φέρουν έλεγχο, υπομένοντας νέα.

Αν η άσκηση κορυφαίες μάρκες πολυτελείας είναι μια ματαιοδοξία, η ματαιοδοξία των TOD'S αξίζει, είναι τέλεια και βαθιά, διότι η χαμηλή-κλειδί και να είναι άνετα δύο ξεφύγουν από τις παραχαράκτες παρακολούθησης κιτς? Επίσης, συμμετοχή και πρακτικό, άνετο δύο αρκούδα έλεγχο, υπομένοντας νέα.


Ενώ κλείνοντας ένα απογοητευτικό πρώτο εξάμηνο, SpA Tod είναι τραπεζών σχετικά με την ποιότητα και την καλύτερη σύνθεση του προϊόντος και διανομής για να βελτιώσει τις επιδόσεις της να πάμε μπροστά.


Κατά το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου, ο ιταλικός όμιλος ειδών πολυτελείας είδε τα καθαρά κέρδη της πτώση 25,6 τοις εκατό σε 37,4 εκατομμύρια ευρώ, ή 41,8 εκατομμύρια $, από € 50.300.000 ή 58.800.000 $ κατά την ίδια περίοδο την περασμένη επιλέξτε έτους.


Κομψή και λιτή πολυτέλεια, η επιδίωξη της τελικής γεύσης, αξιοζήλευτη υφή, αυτά είναι χαρακτηριστικό την υπογραφή μακριά Tod, η οποία είναι επίσης να έχουμε πολλούς λόγους για τους πιστούς οπαδούς του Tod του.

φτηνά παπούτσια Tod του, την πώληση του Tod, έκπτωση Τοντ, παπούτσια Tod του

"Για να βρείτε τα καλύτερα του κόσμου στα ιταλικά παπούτσια" έχει αμφιβολία σχεδόν πέρα ​​από την αλήθεια ότι οι περισσότεροι άνθρωποι μυαλά, TOD'S περισσότερο για να δημιουργήσετε ένα που περιγράφεται ως σαν το περπάτημα σε ένα στρώμα νερού, χωρίς παπούτσια πίεση, ενώ το ιταλικό σύστημα ο ηγέτης στα υποδήματα βιομηχανία.εικονική χαρακτηριστικά Tod από 133 σωματίδια λαστιχένιες σόλες. χειροποίητα δερμάτινα Tod του κοπεί από το πρωτότυπο, με τα διάφορα μέρη ραμμένα μεταξύ τους, μια διαδικασία κατασκευής υποδημάτων θα είναι πάνω από 100 βήματα. Ανάλογα με το σχεδιασμό, ένα παπούτσι μέχρι τη χρήσ..

Μια πτώση στις τουριστικές δαπάνες, η συνεχιζόμενη αδυναμία της αγοράς Ευρύτερη Κίνα και μια επιβράδυνση κατά το δεύτερο τρίμηνο επηρεάστηκε απόδοση SpA του Tod κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.

TOD'S και το διάσημο σχεδιαστή μαζί δημιούργησαν την "ΑΓΑΠΗ" παπούτσι προς όφελος Σώστε τα παιδιά.
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)