Διευθύνων Σύμβουλος Tod του: ο κόσμος στα πόδια του

Όταν Diego Della Valle ήταν μωρό, η μητέρα του θα τον πάρει μαζί εδώ εργοστάσιο υποδημάτων δύο πατέρα του, όπου εργάστηκε, και αυτός θα κοιμηθεί σε ένα κρεβάτι φτιαγμένο από στρώματα του δέρματος δείγματα. Το πλούσιο άρωμα του αυτοσχέδια κούνια του έγινε ριζωμένη στη μνήμη του, και το δέρμα έγινε έργο της ζωής του. Δεδομένου ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Tod του, η ιταλική μάρκα υποδημάτων huh ξεκίνησε το 1970 overusing όλα αυτά που ο πατέρας του, Dorino, και ο παππούς, Filippo, τον είχε διδάξει ότι η οικογένεια του εργοστασίου, έχει δημιουργήσει μια παγκόσμια δέρμα αυτοκρατορία.


Della Valle έχει εκατό των μετοχών 61 τοις στον Όμιλο Τοντ, ξύλινα huh μετοχές με τον μικρότερο αδελφό του, Ανδρέα (ο συν-ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Φιορεντίνα). Μαζί Τρέχουν Tod του, Hogan και το εμπορικό σήμα έτοιμο-a-porter Fay.

Πορτοκάλι Tods Γυναικεία Driving Παπούτσια Iconic

Έχει η αγορά πολυτελών Γίνετε ομοιογενές; «Θα μας θεωρούν ότι είναι υψηλής ποιότητας morethan πολυτέλεια», λέει ο Della Valle. "Luxury είναι μια παλιά λέξη τώρα Τώρα που οι άνθρωποι είναι άνετα με το ηλεκτρονικό εμπόριο Χρειάζονται έναν καλό λόγο να πάει σε καταστήματα και έχουμε μια διεθνή πελάτη που ταξιδεύει στο Λονδίνο, το Παρίσι, το Μιλάνο, Νέα Υόρκη -.. Θα επισκεφθεί μια πόλη ίσως δύο φορές την εποχή. Χρειαζόμαστε μια διαφορετική εικόνα για κάθε πόλη. δεν θέλουμε να είναι βαρετή. "


Tod κάνει productsthat εργασία ανάλογα με το ποια πόλη θα συμβούν δύο βρείτε τον εαυτό σας σε. υπογραφή Gommino παπούτσι του, αργόσχολος, μοκασίνι ή παπούτσι οδήγηση, είναι μια διακριτική σύμβολο της κατάστασης. Αυτό συγκρατημένη είναι ένα βασικό στοιχείο για την επιτυχία της μάρκας, ξύλινα νίκησα Όταν Della Valle προέβλεπε τη δυνατότητα σε ένα υλικό καθημερινός.


Η ιστορία λέει ότι στα τέλη της δεκαετίας του 1970 Della Valle ήταν στη Νέα Υόρκη - όπου χειροποίητα ιταλικά παπούτσια alreadytakenusername του πατέρα του είχε μια υγιή βάση πελατών - όταν είδε έναν οδηγό ταξί που φορούν φθηνά, αλλά άνετα παπούτσια οδήγησης. Della Valle αποφάσισε ότι overusing καουτσούκ αντί του δέρματος για τα πέλματα των ακριβά χειροποίητα υποδήματα θα μπορούσε να είναι επαναστατική - και έτσι αποδείχθηκε. Η Gommino, με 133 από καουτσούκ βότσαλα ενσωματωμένα σε αποκλειστική του, είναι ένα σύγχρονο κλασικό για τους άνδρες και τις γυναίκες εξίσου.

Μόδα Γκρι-Πράσινο Tods ΤΣΑΝΤΕΣ D-Bags

"Rubber είναι εύκαμπτος, ευέλικτη και πολύ σκληρή, πολύ, και λειτουργεί καλά με το δέρμα», λέει ο Della Valle. "Γι 'αυτό και σε συνδυασμό το ακριβό και τη βιομηχανική, και για το πρώτο μέρος της σεζόν, οι φίλοι μου με τελώνης καουτσούκ ήταν« 100 τοις εκατό λάθος! - Κανείς δεν θέλει δύο αγοράσει ότι " Και στη συνέχεια σταμάτησε λέγοντας ότι ". Έκανε μια παύση. «Ήταν Φανταστικά άνετα. Τώρα όλοι χρησιμοποιεί τη λαστιχένια σόλα, includingsuch πολλά αγγλικά εταιρείες υποδημάτων σέβομαι πολύ."


 Εργασία γίνεται με το χέρι ή με χειροκίνητο μηχάνημα - ένα Gommino μόνο έχει 180 βήματα και μέχρι 2:35 μεμονωμένα κομμάτια από δέρμα. Σε διαφορετική εργασία δωμάτια προσωπικού σε κάθε στάδιο του σχεδιασμού και της παραγωγής, μέχρι τη συσκευασία των τελικών παπούτσια και μπότες σε ιστό και κουτιά. Περαιτέρω μέσα στο συγκρότημα, ένα υπόστεγο που μοιάζει με αποθήκη είναι γεμάτη από το πάτωμα δύο οροφή με ράφια από δέρμα. Σε μια αυτοδύναμη, το κλίμα-ελεγχόμενο (60 τοις εκατό υγρασία) αίθουσα, οι εξωτικά δέρματα παρουσίασε μια ελαφρά διατάραξη σειρά ουράνιο τόξο του αλιγάτορα, κροκόδειλος και σαύρα. Σε ένα "φως" δωμάτιο ειδικό φωτισμό δείχνει πόσο δέρμα θα μοιάσει στους δρόμους του Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο ή τη Σιγκαπούρη ότι οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.


Tod δεν είναι μόνο για τα παπούτσια, αλλά για τσάντες, πάρα πολύ - η D-Bag, που δημιουργήθηκε το 1997 ήταν η Gommino του χεριού, ενώ τη φετινή σεζόν είναι όλα σχετικά με την νέα τσάντα Wave. Και Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε σε έτοιμα-a-porter, η εστίαση παραμένει στα αξεσουάρ - ξύλινα προφανώς γιατί Dellavalle θέλει να κάνει ο ίδιος συνεντεύξεις ratherthan Αφήστε να σχεδιαστές συλλογή του - Alessandra Facchinetti, ο σχεδιαστής γυναικείων τριών ετών, Έξοδος από Μάιο Andrea Incontri, ο οποίος υπήρξε διευθυντής δημιουργικού του menswear για δύο χρόνια, παραμένει.


"Θέλω να εξετάσουμε το [έτοιμα-a-porter] συλλογής, όπως αξεσουάρ," Della Valle, λέει, πίσω στο Μιλάνο. «Θέλουμε μια πολύ εστιασμένη συλλογή, για τους άνδρες και τις γυναίκες, δύο δίνουν την συνολική εμφάνιση του στυλ μας. Το δέρμα είναι το DNA μας. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν, αναγνωρίσιμο με την καλύτερη επιλογή δέρμα."


Αυτός και ο νεότερος γιος του, Filippo, 18 (ένα παλαιότερο γιο, Emanuele, από προηγούμενο γάμο λειτουργεί για Tod του), άρχισε να φοράει βραχιόλια δερμάτινο φιλίας ως κοινόχρηστο αστείο πριν από αρκετά χρόνια. "Τώρα είναι μοντέρνα, αλλά εκείνη την εποχή ήταν παράξενο», λέει. «Οι άνθρωποι δεν θα σταθεί κάτω - ειδικά στην επιχειρηματική κοινότητα Ίσως το μήνυμα είναι ότι είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος, δεν είναι τόσο βαρετό.».

Posted by admin