2017 σειρά την άνοιξη και το καλοκαίρι ανδρών Tod του

Υποδήματα:


Καθ 'όλη την εποχή της διαδικασίας χρωματισμού Fresco εκτύπωσης είναι παντού, παρουσιάζει ένα μοναδικό αποτέλεσμα δύο κάνουν τα παλιά παπούτσια Gommino δώσει μια άνευ προηγουμένου υφή μυστήριο, ο βαθμός πολυπλοκότητας του παρόντος εγχειριδίου είναι ισοδύναμο δύο προηγμένη παραμετροποίηση, κάθε λεπτότητα παπούτσι και να κάνει το παλιό βαθμό εξαρτάται σχετικά με την αίσθηση των διαφορετικών τεχνιτών, δημιουργώντας έτσι μια πραγματική αίσθηση του μοναδικού. Επιπλέον, όλα τα είδη των αθλητικών υποδημάτων, σανδάλια άχυρο παντού Fresco Εκτύπωση μοναδική ερμηνεία.

Πορτοκάλι Tods Γυναικεία Driving Παπούτσια Iconic

Στο τακούνι διακοσμημένο πάνινα παπούτσια Gommino στοιχείο Tod του, από τη στιγμή που ξεκίνησε θα πάρει γρήγορα ένα ευρύ φάσμα της αναγνώρισης, αυτή τη σεζόν νέα λευκή παχιά πέλματα και σχεδιαστικές λεπτομέρειες Velcro, για την άνοιξη και το καλοκαίρι το σχήμα δύο προσθέσει φως δροσερή υφή, περισσότερο για να δημιουργήσετε ντουλάπα του νεαρού κυρίων προσφέρονται βαρύ. Επιπλέον, από τον ορίζοντα της ονειροπόληση και έτσι προκύπτουν τα αθλητικά παπούτσια μαύρο και άσπρο τέφρα προοδευτικό επίπεδο χρώματος, μεταξύ η ρομαντική αποκάλυψε το ρομαντισμό σε ιταλικό στιλ.


τσάντες:


Ο άνθρωπος στο ταξίδι πρέπει να έχει μια ανάγκη δεν είναι ώρα να αισθάνονται και υψηλή λειτουργική τσάντα, η νέα σεζόν του Tod του τσάντα φάκελο και πάλι στην αρχική αναβάθμιση μέγεθος, τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού για ράψιμο και το κάτω μέρος των εξαρτημάτων. Είτε πρόκειται για μετάβαση τσάντες, αν δεν κάνουν υπερβολική χρήση του φερμουάρ, αν είναι από τον ώμο ή φορητά, ανεξάρτητα από το πού ο προορισμός, κάνετε χαλαρό. Πρακτικό στυλ είναι επίσης ένα ισχυρό ενσωμάτωση του πολυτελούς διαδικασίας ράψιμο και το χρωματισμό.


Το νέο λανσάρισμα του τσάντα ώμου και αγγελιοφόρος ταχυδρόμος στυλ πακέτο, καθιστώντας TOD'S αλλά η οικογένειά τσάντα αυξάνεται, πιο αρρενωπός και δωρεάν και εύκολη. εικονική δερμάτινο Vacchetta Tod και Fresco εκτύπωσης διαφορετικές επιλογές, αρκετά για να καλύψουν τα διαφορετικά συμφέροντα των κυρίων.


Ένδυση:


2017 άνοιξη και το καλοκαίρι ανδρικών ενδυμάτων Tod του δύο διακρίνονται τα τέσσερα χρώματα της φύσης - στρατιωτικών, μπλε, χρώμα της γης, μαύρο και αρρενωπός πιλοτικά σακάκι, το κυνήγι σακάκι, σταυρωτό κοστούμι αποτελεί το κύριο στοιχείο. Tod θα έρθει από το Μιλάνο σε διάφορους τομείς των νέων, αλλά Συγκεντρωμένοι στον τομέα δύο αντικαταστήσει το επαγγελματικό μοντέλο, το κομψό χαρακτηρισμό των κυρίων Tod και την πραγματική πλευρά.


Κάθε ένα από το κύριο ντουλάπα της ένα ενιαίο προϊόν έχει μια σύγχρονη ραπτική, αλλά επίσης να συμμορφώνονται με τις ανάγκες της άνοιξης και του καλοκαιριού εξαιρετικά αναπνέει, ελαφριά υφή σαν διπλωμένο χαρτί σε γενικές γραμμές, αλλά δεν είναι εύκολο να παράγουν ρυτίδες. Ζευγάρι εκλεπτυσμένο, κομψό αλλά όχι μεγάλα, αυτή είναι η στάση των ανδρών του Tod του, όπως πάντα, την αγάπη της ζωής αλλά όχι τυφλά τη μόδα.


Η ελκυστικότητα της ιταλικής Δευτ προέρχεται επίσης από την βαθιά ριζωμένη κουλτούρα - "La Bella Figura" (όμορφη εικόνα). Είναι αφιερωμένο δύο κομψό και μοναδικό στυλ ως ένας τρόπος αυτο-σεβασμό, αλλά και να πάρετε alongwith ο ένας τον άλλο. Και αυτό είναι πολύ κομψό και μπορεί να θεωρηθεί ως βυθισμένο στο Εκατοντάδες χρόνια και εξαπλώθηκε στην τέχνη, όπως ακριβώς αυτή τη σεζόν κάθε προϊόν Tod σχετικά με τα στίγματα χρόνια.


Στο θορυβώδη και γρήγορη μόδα σήμερα, Tod εξακολουθεί να επιλέξουν δύο χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του τρόπο να καλλιεργήσει την νεότερη γενιά των κυρίων είναι δύο ήρεμη ιδιοσυγκρασία, αυτή η ιδιοσυγκρασία είναι Tod του ένα ηχηρό και ισχυρό απάντηση, ενάντια στην εξουσία της υπερβολής, είναι μια πραγματική παλινδρόμηση.

Posted by admin