Tods παπούτσια: απλή και κομψή προσέγγιση στη ζωή

brand Tod's να δημιουργήσει την ώρα δεν είναι μακριά. Το 1986, μετά την ανάληψη της ηγεσίας της Εταιρείας έξι χρόνια, Della Valle αποκαλυπτήρια της μάρκας Τοντ, ο οποίος Chang της εταιρείας μακρά ιστορία αντικαθιστώντας ΚΑΕ. Della Valle εμπνευσμένα από τα πρώτα χρόνια της εμπειρίας ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες για να βρείτε μάρκα μοναδικό χώρο ανάπτυξης του Tod του. Όρισε τα δικά του προϊόντα ως «σύγχρονη μάρκα πολυτελείας", για όσους συχνάζουν τα επαγγελματικά ταξίδια επαγγελματίες διαχειριστές της χρήσης των προϊόντων πολυτελείας, ταυτόχρονα, να λάβει υπόψη την πρακτικότητα των ειδών πολυτελείας.


Della Valle είπε, «Από την πρώτη ημέρα, ψάχνω για ένα πράγμα:. Κάνει τα κορυφαία παπούτσια" Μάλιστα πιστεύει ότι τα προϊόντα της εταιρείας δεν είναι μόνο ορισμένα παπούτσια, αντιπροσωπεύει επίσης μια στάση ζωής και τη φιλοσοφία της ζωής. Είναι σαν Agnelli τέτοιο αστέρι-πιστούς οπαδούς της αναγνωρισιμότητας του σήματος του Tod του, για να βοηθήσει τη λέξη μάρκα από το στόμα στον καταναλωτή. Υπό την ηγεσία του, η ομάδα του Tod πέταξε με ετήσιο ρυθμό της τάξης του 20%.

Σκούρο μπλε Tod's Gommino Loafers Castoro Για Ανδρικά


Τέλεια υφή και τη δημιουργικότητα, κλασικά και μοντέρνα έξυπνο συνδυασμό αυτών είναι η ομάδα του Tod για να καταλάβουν την σημαντική θέση της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της αρχής της διεθνούς αγοράς, όπως υποδημάτων και δερμάτινων βιομηχανία ηγέτης του κόσμου, η ναυαρχίδα της μάρκας για Tod του, Hogan καθώς και πολυτελή μάρκας ένδυσης Fay. Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο κέντρο παραγωγής πολυτελών υποδημάτων στην Ιταλία, η οποία εδρεύει είναι στην Ανκόνα, μεγαλύτερη περιοχή κατασκευής υποδημάτων του κόσμου - με περισσότερα από 2.700 μεγάλα και μικρά εργαστήρια σε πάνω από 50 τετραγωνικά χιλιόμετρα.


ιστορία επιτυχίας Tod του Καθώς η πλοκή ταινίας: ένας νεαρός άνδρας που κληρονόμησε την οικογενειακή επιχείρηση και την εισαγωγή μιας νέας γενιάς των επιχειρήσεων για το δρόμο, που οδηγεί την επιχείρηση επανάσταση στο παρελθόν, στη διεθνή. Diego Della Valle είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της ταινίας μόδας. Ιταλός επιχειρηματίας Ντιέγκο στη δεκαετία του εβδομήντα κληρονόμησε τον παππού του Filippo Della Vella άνοιξε στις αρχές του 1900 ένα μικρό εργοστάσιο υποδημάτων, και το εργοστάσιο υποδημάτων από τη λειτουργία της οικογένειας σε μικρά βιομηχανία.


Το 2013, Tod δεν είναι πλέον ένα μικρό εργοστάσιο, αλλά μια εξέλιξη προς την αγοραία αξία περίπου € 11,7 δισεκατομμύρια στη διεθνή ομάδα δερμάτινα αγορά αγαθών Tods S.p.A ..


Tod δεν είχε αναδείξουν το είδος των εκθαμβωτική λάμψη, αλλά αμυδρά αποκαλύπτει ένα μάλλον χαμηλό-κλειδί πολυτέλεια, δηλαδή, ο πυρήνας της μάρκας Τοντ, δεν κάνουν ηγέτης της μόδας, δεν υποστηρίζει τυφλά την παράδοση, αλλά με βάση το κλασικό στυλ, στο στοιχείο της μόδας, εστιάζοντας σε γεύση και ποιότητα.


Κομψό, δεν είναι υπερβολή να την πολυτέλεια, δεν υπάρχει έλλειψη γεύσης, αξιοζήλευτη ποιότητα - αυτά τα σημάδια, έτσι Tod's και άλλες μάρκες για να ξεχωρίζουν, η οποία είναι επίσης στον κόσμο, έχουμε τόσους πολλούς λόγους πιστούς οπαδούς. Κάθε ζευγάρι παπούτσια, είναι σε θέση να πάρουν την ίδια προσοχή και μελέτη.


Η ιδέα της δημιουργίας όπως ένα καλό παπούτσι πηγάζει από τη δεκαετία του 1970, όταν Della Valle πιστεύει ότι οι άνθρωποι χρειάζονται ένα ζευγάρι όμορφα, δημιουργημένο παπούτσια, όχι μόνο σε επίσημες εκδηλώσεις, αλλά casual φορές μπορεί να φορέσει. Η ιδέα έφερε τη διεθνή τάση της πολυτέλειας μαλακές παντόφλες, υπάρχουν 133 λαστιχένιες σόλες στα πέλματα ανάγλυφες κουκκίδες, ονομάστηκε σειρά "Gommino".

Posted by admin