Πώς να επιλέξετε τα σωστά παπούτσια Tods

Από την αρχή της παραγωγής έως τη στιγμή της άφιξης από τα χέρια των πελατών, τα προϊόντα κάθε TOD'S σχεδιασμένα, ραμμένα και γυαλισμένο. Ποιότητα TOD'S δοκιμασμένη στο χρόνο και απλή και καθαρή αντίληψη της μάρκας, έχει κερδίσει πολλά διεθνή αστέρια και προσωπικότητες όλων των ηλικιών για να γίνει μια ντουλάπα απαραίτητη συλλογή από αυτά τα αστέρια. TOD'S στην τήρηση του "Made in Italy", αλλά και την αφοσίωση στη στήριξη ιταλικό πολιτισμό και τις τέχνες, την κληρονομιά και να μεταφέρουν την ουσία της ιταλικής ιστορίας και λαμπρό πολιτισμό στον κόσμο.

1, τζιν προφυλάξεις Todd παπούτσια. Γενικά στιγμή Todd παπούτσια ή τζιν τάση όλο και λιγότερο μπορεί να λεχθεί και για το κάπως ξεπερασμένη. Αλλά ξεπερασμένη δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ταιριάξει, αλλά εκείνη την εποχή με μεγάλη προσοχή για να τζιν στυλ, σε γενικές γραμμές, οι μεγάλες ευθείες χαρακτηριστικό Todd παπούτσια είναι καλύτερα, αλλά οι μικρές ευθείες μπορούν να εξοπλιστούν με βαρύ πάτο αθλητικά παπούτσια, και στενό παντελόνι για Do με τον Todd παπούτσια. Επιπλέον, όταν Todd παπούτσια με τζιν τζιν να διαλέξετε σχετικά ελαφρύ χρώμα, όπως τα κλασικά γαλάζιο και το κλασικό μπλε τζιν, φάνηκε περισσότερη κίνηση. Περαιτέρω Todd περιστασιακή άνδρες πιο κατάλληλο τζιν.Ροζ Tods Γυναικεία Driving Παπούτσια Embossed Logo

2, Todd παπούτσια επίπεδη φτέρνα περιστασιακά άγρια. Todd παπούτσια περιστασιακή βάρκα κυμάνθηκε μεταξύ παπούτσια φόρεμα και παπούτσια, δεν έχει σημασία τι είδους casual ενδυμάτων, υποδημάτων, Todd θα μπορούσε πιο εύκολα να αναμίξετε, ιδιαίτερα καφέ παπούτσια Todd, σε casual wear με το χρόνο, είναι μπορείτε να παίξετε ένα καλό αποτέλεσμα αγώνα. Πρέπει να αναφέρω είναι ότι το παντελόνι και τα παπούτσια με τον Todd, δεν επιλέγουν πολύ στενό παντελόνι, κάλτσες δεν είναι εκτεθειμένες σε επικρατήσει, αλλιώς άσχημο φανταστείτε.

 
3, μολύβι παντελόνι με Bodi Todd παπούτσια, casual παντελόνι με βαρύ πάτο παπούτσια. Δύσκολο να φανταστεί κανείς φορώντας ένα μολύβι παντελόνι ή στενό παντελόνι, με ένα ζευγάρι των βαρέων παπούτσια δίνουν στους ανθρώπους σε ένα περίεργο συναίσθημα, δεν το κάνουν. Αντίθετα κοιλότητες με τα παπούτσια φόρεμα ή ένα παλτό του χρώματος κοσμούν τα παπούτσια φόρεμα θα είναι το πώς ασυνεπής.

 
4, διακοσμημένο καφέ παπούτσια με το πλέον κατάλληλο φόρεμα. Έχει σχεδιαστεί για να έχουν το πάνω σχήματος φτερού παπούτσια line φόρεμα, αυτό είναι ένα βασικό σχέδιο φόρεμα παπούτσι. Σε αυτά τα παπούτσια με ένα κοστούμι φόρεμα είναι ακόμα πιο κομψό, με τζιν ή oxford πουκάμισο στο χρόνο θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και μοναδική. Έτσι, συχνά χρειάζεται να ντύσει τους άνδρες δεν πρέπει να λείπει ή καφέ διακόσμηση παπούτσια, OH. Ένα άλλο σημείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι με ένα συγκεκριμένο φόρεμα για να φορέσει μαύρες κάλτσες.

μάρκα πολυτελείας Tod's στον κόσμο ως ένα από τα κορυφαία δέκα, ξεκινώντας μόνο μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση εργοστάσιο παπουτσιών στην οικογένεια, στη δεκαετία του 1940, πριν να γίνει μια μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη του Ομίλου. Σύμφωνα με ιδιοφυΐα DeigoDellaValle των επιχειρήσεων, την επιτυχή εισαγωγή του Tod, το οικονομικό κύκλο εργασιών € 387 εκατομμύρια το έτος 2003. Το τέλος του 2004 3, το δίκτυο πωλήσεων του Ομίλου Tod περιλαμβάνει 107 καταστήματα και 29 καταστήματα, που λειτουργούν μαζί Τοντ, Hogan, Φαίη και Rogervivier μάρκες. μάρκα TOD'S ιδρύθηκε πάνω από είκοσι χρόνια, ωστόσο, αλλά και η δημιουργία οικογένειας DiegoDellaValle μάρκας TOD'S, αλλά έχει ήδη πάνω από εκατό χρόνια ιστορίας παπούτσι. Οικογένεια προέλευσης, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν περισσότερο από το μέσο όρο της εταιρίας της εταιρικής σχέσης, αλλά και εξαιρετική δεξιοτεχνία κάνουν μια πλήρη και σε βάθος κληρονομιά.

Posted by admin