Παπούτσια Celebrity αγάπη Tod του

"Για να βρείτε τα καλύτερα του κόσμου στα ιταλικά παπούτσια" έχει αμφιβολία σχεδόν πέρα ​​από την αλήθεια ότι οι περισσότεροι άνθρωποι μυαλά, TOD'S περισσότερο για να δημιουργήσετε ένα που περιγράφεται ως σαν το περπάτημα σε ένα στρώμα νερού, χωρίς παπούτσια πίεση, ενώ το ιταλικό σύστημα ο ηγέτης στα υποδήματα βιομηχανία.


εικονική χαρακτηριστικά Tod από 133 σωματίδια λαστιχένιες σόλες. χειροποίητα δερμάτινα Tod του κοπεί από το πρωτότυπο, με τα διάφορα μέρη ραμμένα μεταξύ τους, μια διαδικασία κατασκευής υποδημάτων θα είναι πάνω από 100 βήματα. Ανάλογα με το σχεδιασμό, ένα παπούτσι μέχρι τη χρήση 35 δέρμα, και ο καθένας θα κάνει μια ξεχωριστή διαδικασία, και πριν από την τελική γίνει σε παπούτσια αυστηρές οδηγίες ελέγχου, έτσι εξαιρετική ποιότητα κατασκευής που δημιουργήθηκε από μαλακό άνεση Tod μπορεί να φανταστεί τεχνογνωσία.

“Mike Douglas tod's shoes”的图片搜索结果


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία Tod του άνετο για να φορέσει, φαίνεται χαριτωμένο, το χρώμα και ποικίλες. Προσέλκυσε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό, η Sharon Stone ·, Harrison Ford ·, Mike Douglas και άλλες κυρίες παγκόσμιας κλάσης. Είτε αστέρων ή αρχοντιά στο πρόσωπο της νέας δύναμης, μπορεί να κάνει τους ανθρώπους κοντά στη ζωή, χωρίς να χάσει την ταυτότητα της άνεσης, ειδικά για το χρόνο ταξιδιού αναψυχής. Είτε στο Χόλιγουντ ή στη Νέα Υόρκη υψηλή κοινωνία, TOD'S εκπροσωπούνται είναι οι "top και άνετα παπούτσια." Και είναι χάρη σε άγριο σεξ Tod του! Είτε ένα κοστούμι ή τζιν, τα πόδια, ένα ζευγάρι Tod είναι ποτέ διακριτικές. Μπορείτε να επιλέξετε να Tod με 9 μέρη παντελόνι, αντανακλώντας βρετανικού στυλ της μόδας? μπορείτε επίσης να επιλέξετε και να συνδυάσετε το στυλ καουμπόη, ώστε να αντικατοπτρίζει τη μοναδική γεύση του στυλ καουμπόη? Επιπλέον, επίσης, απαραίτητη μόδας Oufan στυλ.


Έτσι, ποιος είναι ο λόγος παπούτσι Μπιζέλια Tod διαθέτει τόσο εξέχουσα θέση; Επιλέξτε από υλικό δέρμα, χειροποίητα δερμάτινα περικοπή, τότε εντάξει την τεχνολογία χέρι-παπούτσι, κάθε ζεύγος Tod έχουν αφιερώσει περισσότερα από 100 στάδια παραγωγής, και συνολικά 130 από το ράψιμο βελόνα μαζί, χρησιμοποιώντας έως και 35 δέρμα, κάθε κομμάτι είναι γεμάτο εξειδικευμένο και έμπειρο πλοίαρχο όγκο προσεκτικό χειρισμό. Τα καλύτερα βυρσοδεψεία από όλο τον κόσμο, όπως το κρασί, όπως και η ανάγκη να αποθηκεύσετε πολύ χρόνο για να επιτευχθεί το επιθυμητό σχήμα και υφή. Δερμάτινα τεχνίτες κοπεί μετά το χέρι για τον μοναδικό τρόπο τρύπες, έτσι ώστε μετά τις φασόλια φύλλο καουτσούκ καρφιά ενσωματωμένα μέσα στην τρύπα για να εξασφαλιστεί ότι η θέση δεν μπορεί να έχει την παραμικρή απόκλιση.

Φυσικά, Tod είναι σίγουρα δεν είναι πανάκεια, υπάρχουν επίσης ορισμένα οφέλη ελλείψεις Tod του ,: μεγαλύτερο μειονέκτημα του Tod δεν είναι wearable και δεν είναι κατάλληλο για φθορά βροχή, ενώ δεν είναι κατάλληλο για πεζοπορία ή έντονη άσκηση, ο καθένας κατά το χρόνο της αγοράς θα πρέπει να πληρώσουν περισσότερα προσοχή .

Posted by admin