πωλήσεις Tod του κάτω από 3,4% το 2016

"Πωλήσεις Tod's μειώθηκαν 3,4 τοις εκατό δύο € 498 εκατομμύρια για το πρώτο εξάμηνο του 2016 ifølge δεύτερο τρίμηνο οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Πωλήσεις ίδιο κατάστημα με σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες ήταν κάτω από 14,3 τοις εκατό κατά τους πρώτους έξι μήνες του έτους.


Οι πωλήσεις της μάρκας του Tod μειώθηκε κατά 7,2 τοις εκατό κατά το εξάμηνο, σύρθηκε από μια απότομη κάμψη του τουρισμού δαπανών στην botheration Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες Έσοδα ήταν κάτω σε όλες τις αγορές, με την Ευρύτερη Κίνα πτώση 9,5 τοις εκατό


Η κατηγορία δερμάτινα και αξεσουάρ υποχώρησαν τα μέγιστα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, κάτω, πάνω από το 10 τοις εκατό από έτος σε έτος.

Πορτοκάλι Tods Γυναικεία Driving Παπούτσια Iconic

"Πρώτα στοιχεία για τις πωλήσεις εξάμηνο 2016 reflektere μια βιομηχανία και το περιβάλλον της αγοράς εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από αστάθεια και αβεβαιότητα», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Diego Della Valle. «Ακόμα και σε αυτό το σενάριο, μας επίπεδο ανάπτυξης συνεχίζει: Είμαστε επενδύσεις για την ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια με όλο και πιο καινοτόμα προϊόντα και με μια πολύ σημαντική στρατηγική μάρκετινγκ και επικοινωνίας, σε όλα τα κανάλια. Την ίδια στιγμή, ο εξορθολογισμός του κόστους και τη συγκράτηση αποδεικνύεται επιτυχής. "


Della Valle προστεθούν πρωταρχικός στόχος της εταιρείας ήταν forbedre οργανική ανάπτυξη, αλλά δεν έδωσε την ένδειξη om είναι σε καλό δρόμο για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες ανάπτυξης της αγοράς.


Τον Μάρτιο, Τοντ είπε ότι ήταν κλιμάκωση πίσω του προγράμματος κατάστημα-ανοίγματος του, και Della Valle επισήμανε δύο αυτή τη στρατηγική, την Πέμπτη, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου. «Η ανάπτυξη του δικτύου διανομής συνεχίζει με προσοχή: Είμαστε Λαμβάνοντας υπόψη μόνο τις περισσότερες περιοχές særligt και nödvändigt? Ο πρωταρχικός στόχος είναι forbedre οργανική ανάπτυξη », είπε. "Τα νέα προϊόντα της συλλογές χειμώνα, som έρχεται στα καταστήματα, είναι ευπρόσδεκτη από τους καταναλωτές και την αγορά, επιβεβαιώνοντας ATT είμαστε στο σωστό δρόμο. Ως εκ τούτου, είμαστε fortsætte προς αυτή την κατεύθυνση. "


Στις 30 Ιουνίου, η ομάδα είχε 261 Direkt λειτουργούν καταστήματα και 103 μονάδων franchise, jämfört δύο 251 Direkt λειτουργούν καταστήματα και 93 franchise, αυτά στο τέλος του Ιουνίου του περασμένου έτους.


Della Valle είπε ότι αναμόρφωση δύο eliminera εποχές Tod's του, και θα δημιουργήσει αντ 'αυτού το νέο προϊόν σε μηνιαία βάση skape τακτική ειδήσεις για την ψηφιακή μύλο media και φρέσκα στοιχεία για τα καταστήματα. Ο επιχειρηματίας προειδοποίησε ΑΤΤ μια νέα τάξη στο σύστημα της μόδας ήταν υποχρεωμένη δύο αναδύονται Κριτικές μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια. η εταιρεία του θα ολοκληρώσει τη δική μετατροπή του μέχρι το τέλος του έτους.


«Πιστεύω att όχι ένας από εμάς μπορεί να σκεφτεί πια σεζόν δύο σεζόν», είπε. «Το σύνολο του επιχειρηματικού μοντέλου πραγματικά αλλάζει." "

Posted by admin