Παπουτσιών Σχεδιασμός Tod του 'Love'

Ιταλικά πολυτελή δερμάτινα αγαθά σπίτι Tod και Αμερικανός σχεδιαστής Gabriela Hearst έχουν συνεργαστεί σε μια περιορισμένη έκδοση παπούτσι για έναν καλό σκοπό. Hearst ενημερωμένο κλασική slip-on ύπουλος Tod με λεπτομέρεια ιρλανδική προφορά των ανδρών και Μορς τελειώματα που διαβάζει «αγάπη» - επίσης το όνομα του παπουτσιού - η οποία ήταν μια λεπτομέρεια που αναπτύχθηκαν αρχικά για το φθινόπωρο του 2016 τη συλλογή του Hearst. Το παπούτσι 20% των εσόδων θα ωφελήσει Σώστε τα παιδιά. Κατασκευασμένο στην Ιταλία, το στυλ είναι διαθέσιμο στην ομαλή μοσχαριού και δέρμα, μέταλλο υφή. Χειροποίητα υφαντά σχοινί τελειώματα και εξωτερική σόλα από καουτσούκ με ανάγλυφο βότσαλο.Μαύρος, ναυτικό, λευκό και ασημί μεταλλικό δέρμα με αντίθεση τακτοποίηση.

 πώληση Tods Heaven Loafers Driving κίτρινος Παπούτσια

Οι περιορισμένη έκδοση παπούτσια "Αγάπη" έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει Αποθηκεύστε την υπεράσπιση Παιδιά και παγκόσμια προγράμματα.

"Τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από την πώληση των παπουτσιών του θα πάει να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν, να παραμείνουν υγιείς και να προστατεύονται από τη ζημιά. Ελπίζουμε ότι οι περιορισμένες παπούτσια έκδοση θα γίνει το στυλ για το καλοκαίρι. ", Δήλωσε ο Carolyn Μάιλς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της οργάνωσης Σώστε τα παιδιά." Εμπνεόμαστε από κοινού πάθους Gabriela για τη μόδα και την φιλανθρωπία, η οποία την οδήγησε να σχεδιάσει αυτό το ειδικό παπούτσι για να δώσει ένα καλύτερο αύριο για τα μειονεκτούντα παιδιά. "

20% του συνόλου των εσόδων θα στηρίξει Σώστε τα Παιδιά του στόχους σημαντική ανακάλυψη για το 2020: Επιβίωσε, να μαθαίνουν και να προστατεύονται. Η αποστολή είναι να παρέχει αγόρια και κορίτσια σε όλο τον κόσμο με ένα υγιές ξεκίνημα, μια ευκαιρία να μάθουν, και την προστασία από το κακό. υποστήριξη αποστολών δίνει Σώστε τα παιδιά την ευελιξία να εφαρμόσει τη δωρεά για να βοηθήσει τα παιδιά όπου και όποτε η ανάγκη είναι μεγαλύτερη.
Posted by admin