Η δημιουργία μιας εικόνας: Gommino παπούτσι Tod του

αρχική σκέψη Della Valle ήταν ότι οι άνθρωποι χρειάζονται ένα καλοφτιαγμένο παπούτσι που ήταν τόσο όμορφο όσο ήταν άνετο, που θα μπορούσε να φορεθεί για casual, εκλεπτυσμένο και επαγγελματική ρυθμίσεις ίδια. Ανέπτυξε μια έννοια που τελικά εξελίχθηκε στο παπούτσι ξέρουμε και αγαπάμε σήμερα, με το εμπορικό σήμα 133 από καουτσούκ βότσαλα.

Πορτοκάλι Tods Γυναικεία Driving Παπούτσια Iconic

Σήμερα, Tods του μπορεί να είναι γνωστή για τις όμορφες τσάντες και συλλογή έτοιμα-a-porter, αλλά το πρώτο πράγμα που ο καθένας συνδέει άμεσα με το εμπορικό σήμα είναι, ωστόσο, η υπογραφή κύκλο ουράνιο τόξο της μοκασίνια στην είσοδο της κάθε μπουτίκ. Το παπούτσι Gommino παραμένει, όπως πάντα, πιο επιθυμητό και πολυπόθητο εικονίδιο της μάρκας.


1

Ανάλογα με τον συγκεκριμένο σχεδιασμό, το παπούτσι eaach Tod μπορεί να απαιτήσει μέχρι και 35 κομμάτια από δέρμα. Η μακρά διαδικασία αρχίζει με ένα τεχνίτη σχολαστικά χέρι-κοπή τα κομμάτια μοτίβο, καθένα από τα οποία πρέπει να αντιμετωπίζεται μεμονωμένα και να ελέγχονται πριν να μπορούν να συναρμολογηθούν.


2

Εδώ, ο τεχνίτης δημιουργεί τις τρύπες που θα χαρακτηρίσει αργότερα εικονική βότσαλα της Gommino του. Κάθε παπούτσι περιλαμβάνει περισσότερα από 100 βήματα από την αρχή μέχρι το τέλος, από το χέρι-κοπή των τεμαχίων που απαιτούνται για τη βασική δομή, στην τελική συρραφή του κάθε τμήματος.


3

Tod είναι σχολαστική, όταν πρόκειται για την ποιότητα του δέρματος του, και μερικά κομμάτια μπορεί να χρειαστούν χρόνια πριν φτάσουν τη σωστή απόχρωση και την υφή που απαιτούνται για ένα συγκεκριμένο παπούτσι. Οι ειδικοί στο ατελιέ παρακολουθεί προσεκτικά απόχρωση, το πάχος και την υφή του δέρματος για τέλεια ομοιομορφία, ενώ ο έλεγχος για την παραμικρή ελαττώματα ή ατέλειες.


4

Τα βότσαλα από καουτσούκ είναι εύκολα ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του παπουτσιού Gommino, και το μοναδικό εμπορικό σήμα περιέχει 133 βότσαλα στο ίδιο χρώμα με το επιλεγμένο δέρμα. Το μοντέλο έχει ενημερωθεί όλα αυτά τα χρόνια και είναι τώρα διαθέσιμο σε ένα ευρύ φάσμα υλικών και χρωμάτων, με διαφορετικές λεπτομέρειες που, ωστόσο, επιβεβαιώνουν με το σχεδιασμό υπογραφή.


5

Όπως ολόκληρο το παπούτσι είναι κατασκευασμένο από το χέρι, Tods απασχολεί τεχνίτες στο εργαστήριο που είναι ειδικά προσόντα για μια συγκεκριμένη εργασία, κατά την διαδικασία δημιουργίας - είτε πρόκειται για κόψιμο, ράψιμο ή το γυάλισμα - διασφαλίζοντας ότι κάθε μέρος του τελικού προϊόντος είναι όσο το δυνατόν καλύτερη.


6

Με την ολοκλήρωση, κάθε ζευγάρι παπούτσια επιθεωρείται για μια ακόμη φορά, και κάθε παπούτσι με την παραμικρή ελάττωμα απορρίπτεται και απορρίπτεται. Η προκύπτουσα Gommino μοκασίνι απολαμβάνει τεράστια δημοτικότητά του για έναν λόγο - είναι ένα σχέδιο που είναι όσο πιο άνετη είναι κομψό, διατίθεται σε εκδόσεις που κυμαίνονται από κομψά μοντέρνα σε αβίαστα διαχρονικό.

Posted by admin