Έσοδα Tod του είναι κάτω από 3,7 τοις εκατό το 2016

"Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αριθμοί των πωλήσεων για το εννιάμηνο αντανακλούν μια ευμετάβλητη και αβέβαιο οικονομικό και χρηματοπιστωτικό περιβάλλον, που χαρακτηρίζεται από την επίμονη αδυναμία της κατανάλωσης σε πολλές σημαντικές αγορές για αγαθά πολυτελείας", δήλωσε ο Ντιέγκο Della Valle, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. "Η σεζόν πτώση ξεκίνησε μόλις κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου? οι συλλογές τώρα στα καταστήματα εγγραφή θετική ανατροφοδότηση. Οι πελάτες εκτιμούν την εστίαση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, παπούτσια, τσάντες και μικρά δερμάτινα είδη στην πρώτη θέση, όλοι τους καλά αντανακλώντας την δεξιοτεχνία, με τον ιταλικό τρόπο ζωής και την ισχυρή καινοτομία που χαρακτηρίζουν τις μάρκες μας. Πιστεύουμε ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση στο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξής μας για τα επόμενα χρόνια, και συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα σε αυτό το δρόμο. "

Πορτοκάλι Tods Γυναικεία Driving Παπούτσια Iconic

Η εταιρεία, η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου, δεν αναμένεται πλέον να απελευθερώσει τα κέρδη στο τρίμηνο, σύμφωνα με πρόσφατα εισήγαγε κανονισμού.


Το 2016 το πρώτο εννεάμηνο, οι πωλήσεις για το εμπορικό σήμα του Tods μειώθηκε 7,5 τοις εκατό, σε € 419.400.000, ή 465.500.000 $. Η εταιρεία απέδωσε την μείωση της αδυναμίας της κατανάλωσης στις μεγάλες αγορές για αγαθά πολυτελείας, κυρίως λόγω της απότομης μείωσης των τουριστικών ροών. πωλήσεις Hogan μειώθηκαν 2,8 τοις εκατό, σε € 171.900.000, ή 190.800.000 $, πληγωθεί από την αδυναμία της ιταλικής αγοράς, τονίζεται, επίσης, από την απότομη πτώση των τουριστικών ροών, με γνώμονα το 2015 από την εκμετάλλευση της Expo στο Μιλάνο. Τα έσοδα της μάρκας Fay ήταν μέχρι 4,1 τοις εκατό, σε 45,5 εκατομμύρια ευρώ, ή 50,5 εκατομμύρια $, σήκωσε από ισχυρά αποτελέσματα στις αγορές της Ασίας, η οποία αυξήθηκε σε διψήφια. έσοδα Roger Vivier αυξήθηκαν 6,9 τοις εκατό, σε € 119.800.000, ή 133 εκατομμύρια $, επιταχύνοντας κατά το τρίτο τρίμηνο, αν και τις επιδόσεις της ήταν πλήγμα από την επιβράδυνση στις ΗΠΑ


κατηγορία πυρήνα υποδημάτων της ομάδας είδε ένα 2,9 τοις εκατό μείωση, σε € 603.300.000, ή 669.600.000 $. Οι πωλήσεις των δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ μειώθηκαν 10,3 τοις εκατό, σε € 103.800.000, ή 115.200.000 $, που δείχνουν μια μικρή βελτίωση κατά το τρίτο τρίμηνο. Οι πωλήσεις των ενδυμάτων παρουσίασαν οριακή αύξηση 0,9 τοις εκατό, σε 49,5 εκατομμύρια ευρώ, ή 55 εκατομμύρια $. Όταν ένας αναλυτής επεσήμανε την «κακή απόδοση» των δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ, Macellari είπε ότι ήταν "σωστό" και ότι η εταιρεία ήταν "δεν είναι ευχαριστημένοι», αλλά είδε ένα "μισό-γεμάτο ποτήρι» και υπογράμμισε τη βελτίωση τέταρτα όλο το χρόνο, δίνοντας έμφαση ότι εξακολουθούν να παραδίδονται οι συλλογές πτώση. "Το τέταρτο τρίμηνο θα είναι ακόμη καλύτερα των προσδοκιών μας, και πολύ καλύτερα από ό, τι το πρώτο τρίμηνο."


Macellari είπε ότι η εταιρεία είχε δει μια βελτίωση σε like-for-like πωλήσεις σε τρεις τομείς κατά το τελευταίο τρίμηνο: στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά την ψηφοφορία Brexit, με τη λίρα "περισσότερο ελκυστική, όχι αμέσως μετά την ψηφοφορία," αλλά αρχίζουν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο? στην ηπειρωτική Κίνα, "πολύ καλύτερα από το Σεπτέμβριο, με τις κινεζικές ξοδεύουν περισσότερο στο σπίτι"? και στις ΗΠΑ, με τις υψηλότερες εγχώριες καταναλωτικές δαπάνες.


Από τις 30 Σεπτεμβρίου, η ομάδα tods υπολογίζονται 266 άμεσα λειτουργούν καταστήματα και 103 καταστήματα franchise, σε σύγκριση με 255 και 95 στο τέλος του Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους. Τα έσοδα σε τρίτους ήταν σταθερές, συνολικού ύψους € 304.100.000, ή 337.500.000 $.


Macellari είπε ότι «παρέχεται η πιο πρόσφατη τάση παραμένει ως σήμερα, μπορώ να επιβεβαιώσω τη συναίνεση ποσοστό για πάνω γραμμή μας, κάτω από 1,7 τοις εκατό. Αυτό σημαίνει ότι το τέταρτο τρίμηνο θα πρέπει να είναι θετική, σε περίπου 4 τοις εκατό. "Είπε επίσης ότι τα κέρδη προ τόκων, φόρων, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων συναίνεση περιθώριο 18 τοις εκατό είναι" δύσκολο, αλλά αν το τελευταίο τρίμηνο είναι τόσο ισχυρή όσο αναμενόταν, είναι εφικτό και μπορεί να επιτευχθεί. "

Posted by admin